?

Depresija me ubi vec duze vrijeme. Nece na dobro izaci . -_-
Zasto jednostavno ne mogu biti sretna?

lightoffaith
Nakon toliko izgubljenih snova......

22 komentara

  1. jesam. u zivotu mi fali smijeha, radosti a ne ovog sranja da mrzim sebe i da sve gledam nekim sivim ocima. svjesna sam toga. i svjesna sam da su uzrok tome osobe koje me okruzuju, negativno uticu na mene i rijesila sam da jednu po jednu izbacujem iz zivota.

  2. i odmah pitanje mjesta,sad Sledi pitanje zaposlenja :p jelde 😀 i ti zalis se sto patis, a nemas pravo zalbe :p ko srecu trazi ne postavlja uslove gdje isl. Kompleksi kompleksi 😀 mozda neki sminker bi ti dobrodosao, al tu hajra nema 😀

  3. Dobro rezonujes i izvlacis iz konteksta. Ali zanemari obzire. Obziri dolaze poslije. Ako su potrebni, a ljudi se prihvataju po osjecaju(intuiciji) i dobroti, ostalo su trice. Ako nista drugo, napravis lazni profil na fb, pa malo se rastereti i istresi za pocetak.. Dok ne upoznas neke osobe koje ce ti leci na srce. Blogger je dobar al puno kompleksassa. A ne izadju na dobro nikad prijateljstva koja na jadu utemelje i pocnu graditi. Budi opustena i bezobrazna..

  4. mozda sam kompleksas ali ne mogu bas sa svakim da ostvarim komunikaciju i mnogo mi je bolje ne traziti nista, svaki put napravim gresku kad god ja trazim. neka sad mene traze 😉 ne treba mi lazni profil na fb da bi upoznala nove prijatelje, ionako na pravom profilu imam 20-ak osoba na iscekivanju kafe xD

  5. pa eto ti baa sta cekas onda 😀
    To za lazni profil sam rekao da bi mogla da se “istreses” malo nebitnih stvari da popuni praznine, da bi ti se opustila, postala malo cinicna, malo drska 😀 i da lakse ostvarujes komunikaciju. Ja mislim da mozes ti ali ne mogu s tobom da je ostvare 😀 znam ja sta govorim 😀 vjezba otvorene komunikacije 😀 vidis kako ja mogu s tobom opusteno govoriti, i .ebe mi se sta ces pomisliti, ali ti si i dalje u grcu.

  6. ma s mobitela ja, pa mi tesko stalno da se logujem,a i na profilu se pretrpaju oni komentari pa ne mogu da se snadjem, gdje i kad sam komentarisao. U pravu si Mada prije bih rekao da ja drugima popunjavam praznine. Ja im razbijam depresiju i tjesim, raspaljujem mastu i td, one se s drugima kresu i tako, kad zafali njeznosti i paznje, a prepuni se crnjaka, eto ih meni.. I tako sve u krug, i ja opet osta suha… Suhe zelje i potrebe i razumjevanja i sranja.. I zbog takvih stvari ne pisem sa svog profila.

Komentariši